PSD Roman

September 20, 2020

Doi tineri din Vânători-Neamț au fost reținuți pentru furt dintr-o unitate economică din localitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au documentat activitatea infracțională a 2 tineri din Vânători-Neamț, bănuiți de furt calificat.

La data de 8 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au fost sesizați de către un tânăr de 27 de ani, administrator al unei societăți, cu privire la faptul că, în noaptea de 7/8 aprilie 2020, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei unități economice din Vânători-Neamț, de unde au sustras mai multe componente metalice.

Activitățile de documentare și investigare efectuate de polițiști au condus la identificarea cu operativitate a doi tineri de 26, respectiv 27 de ani, de ani, din Vânători-Neamț, bănuiți de comiterea faptei.

Persoanele în cauză a fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial de polițiști și restituit persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, tinerii au fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.