April 17, 2021

Doi tineri implicati într-un accident la Valea Ursului

Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, pe raza localității Valea Ursului în județul Neamț. Două persoane au fost rănite după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu mașina în șanțul de pe marginea drumului.

Pompierii au fost înștiințati prin apel la numărul de urgențî 112, despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Valea Ursului.
Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț. În autoturism se aflau două persoane, șoferul autoturismului  și un pasager.
La fața locului s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială pentru stingere de la Punctul de lucru Poienari și o ambulanță SMURD TIM.

Până la sosirea forțelor de intervenție cei doi ocupanți ai autoturismului au fost scoși de către participanții la trafic.

Cele două victime, un bărbat de 26 de ani și o femeie de femeie de 24 de ani au fost preluate de echipajele medicale și transportate la CPU Roman.
Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.