September 17, 2021

Domnul inginer Costel Enache, director al Direcției de Servicii Edilitare, se retrage din activitate după o carieră de 27 de ani

 
Primăria Roman rămâne azi fără unul dintre oamenii cei mai buni. Domnul inginer Costel Enache, director al Direcției Servicii Edilitare, se retrage din activitate după o carieră de 27 de ani.
Domnul Enache este unul dintre puținii oameni care au știut să facă mult cu puțin și care nu spunea niciodată “nu se poate”, uneori chiar în ciuda lipsei de voință a conducerilor, atunci când era pus față în față cu o problemă tehnică într-o școală, într-o grădiniță, în parcul municipal sau în alt obiectiv al primăriei.
Ca să înțelegem mai bine natura activității dumnealui, bijuteria pe care o numim “Parcul Municipal Roman” a fost în întreținerea direcției conduse de domnul Enache. Aproape toate lucrările de reparații și întreținere care s-au făcut în oraș în ultimii 27 de ani, chiar și multe dintre ideile care au stat la baza lucrărilor de investiții, au trecut mai întâi prin pixul și nelipsita agendă a domnului director.
În cariera sa de funcționar public, domnul Enache a construit la Direcția Servicii Edilitare a primăriei Roman o echipă de oameni în care conducerea primăriei își poate pune în continuare toată încrederea. Sper că a reușit să le insufle colegilor mai tineri nu doar profesionalismul ci și discreția și diplomația care îl caracterizează.
În calitatea mea de romașcan, vă mulțumesc, domnule Enache, pentru cei 27 de ani pe care i-ați dedicat serviciului public într-un mod absolut onorabil!
 
 
Radu Samson

Viceprimar, Municipiul Roman

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.