Dental Alliance
December 4, 2023

Dosare penale pe bandă rulantă, fără efect în combaterea condusului sub influența alcoolului

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 22:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, în localitatea Roznov au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism, ce se deplasa pe direcția Piatra Șoimului-Roznov. Deoarece conducătorul autoturismului în cauză nu a oprit la semnalul polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 4-5 km, până în localitatea Săvinești. Polițiștii au procedat la legitimarea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Piatra Șoimului și testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

***

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 02:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat pe raza localității Bicaz, un autoturism condus de un tânăr, de 29 de ani, din Bicaz-Chei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

***
La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și desfășurau activități de îndrumare, supraveghere și control al traficului rutier, pe DN 15C, în localitatea Dobreni, au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism care circula sinuos și cu viteză redusă, având direcția de deplasare Piatra Neamț-Târgu Neamț. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că autoturismul ar fi fost condus de o tânără de 18 ani, din Piatra-Neamț, acesta neavând drept de a conduce vehicule pe drumurile publice, autoturismul fiindu-i încredințat spre a fi condus de un alt tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea Teleac, pasager în autoturismul în cauză.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea vehiculului spre a fi condus unei persoane despre care cunoștea faptul că nu posedă permis de conducere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap