July 26, 2021

Două accidente teribile pe E 85 în județul Neamț. Trei tineri, grav răniți

Două accidente rutiere grave s-au produs, astăzi după-amiază, pe E 85, în județul Neamț, în urma cărora trei persoane au fost grav rănite.

Potrivit ISU Neamț, primul eveniment a fost anunțat prin apel la 112, în jurul orei 16: 30, pe E 85  pe raza localității Traian,  comuna Săbăoani. Pe timpul deplasării către locul solicitării,  pompierii au oprit la un alt accident rutier produs pe E 85, în apropierea depozitului Lidl (la intersecția cu localitatea Tămășeni).

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

În accidentul din Traian,  comuna Săbăoani, au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului o persoană a rămas încarcerată.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice,  pompierii au scos dintr-un autoturism un tânăr de 22 de ani , care a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD,  după care a fost transportat la CPU Roman.

În cel de-al doilea eveniment rutier, produs pe E 85, în apropierea depozitului Lidl (la intersecția cu localitatea Tămășeni) au rezultat două victime – două tinere, dintre care una în stare gravă.

Cele două tinere, au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD și transportate la CPU Roman.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat /degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.