Dental Alliance
September 25, 2023

Două transporturi de material lemnos confiscate de polițiștii romașcani

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 26 iunie a.c., în intervalul orar 04:00-06:00, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Roman au acționat pentru prevenirea delictelor silvice. Astfel, în jurul orei 05:00, polițiștii au depistat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul  Roman, o autoutilitară care transporta aproximativ 5 m.c. de  cherestea, fără documente legale.

Totodată, în jurul orei 05:15, polițiștii au depistat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul  Roman, o altă autoutilitară care transporta aproximativ 5 m.c. de  cherestea, fără documente legale. Ambii conducători auto, din județul Suceava, au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, fiind dispusă confiscare faptică a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Roman.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap