January 24, 2021

Două victime rezultate în urma unui accident pe raza localității Războieni

sursa foto: bzi.ro

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 16.50, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamţ au intervenit la un accident rutier, produs pe raza localității Războieni, soldat cu rănirea a două persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat de 31 de ani, din Piatra Neamț, conducea un motociclu pe D.C. 25, pe direcția Războieni – D.J. 155P, ajuns la intersecția cu D.C. 29, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui atelaj hipo, condus de un bărbat de 48 de ani, întrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 31 de ani și a unei femei de 56 de ani, din Piatra Neamț, pasageră în atelajul hipo. Ambele persoane au fost preluate și transportate la spital, în vedere acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul conducătorului atelajului hipo, rezultatul a indicat o valoare de peste 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.