Dental Alliance
March 28, 2023

Dublu succes la înot: CSM Roman s-a calificat în etapa Campionatelor Naționale din această vară!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

În perioada 19-20 martie, Clubul Sportiv Municipal Roman a fost reprezentat la Campionatul Regional de înot pentru copii, organizat în municipiul Bacău, de un lot alcătuit din trei sportivi, pregătiți de instructorul Moldoveanu Costin.
În urma competiției, sportivii Bucur David și Cojiță Mihai s-au calificat la Campionatele Naționale, pentru categoria 10-11 ani, programate în luna iunie.
Totodată, sportiva Ariana Cârcu a participat în perioada 23-26 martie la Campionatul Național – categoria 14 ani, tot în municipiul Bacău, acolo unde a reprezentat cu succes Romanul la proba de 50 metri.
În prezent lotul de înot al Clubului Sportiv Municipal Roman are în componență 20 de copii și tineri. Pentru cei cu vârsta cuprinsă între 12 – 14 ani și pentru instructorul Moldoveanu Costin, urmează etapele regionale, pentru care se pregătesc intens, întrucât acestea se vor desfășura în perioada 9-10 aprilie.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap