Dental Alliance
February 21, 2024

Duminică, 23 aprilie, cu începere de la ora 18.00 – „100 de rochii” după Eleanor Estes, oferită de tinerii entuziaști ai Trupei de Teatru Gong Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Primăria Roman va găzdui un eveniment deosebit duminică, 23 aprilie, cu începere de la ora 18.00, în sala de festivități. Este vorba despre premiera spectacolului „100 de rochii” după Eleanor Estes, oferită de tinerii entuziaști ai Trupei de Teatru Gong Roman.

Spectacolul a fost creat cu multă pasiune și dăruire de o echipă de oameni talentați, care au muncit din greu pentru a aduce povestea din cartea lui Eleanor Estes la viață pe scenă. Tinerii actori au fost îndrumați cu măiestrie în construirea relațiilor dramatice de către Amalia Popa, fostă membră a primei generații Gong.

Echipa de proiect a primit și sprijinul coregrafei Mădălina Andrici, care a pus în pași de dans tensiunea dramatică. În plus, Silviu Andrieș, cunoscut sub numele de „omul de la butoane”, s-a alăturat echipei tehnice pentru a aduce muzica și lumina necesare pentru a face ca spectacolul să fie o experiență memorabilă.

Organizatorii le mulțumesc tuturor celor care au crezut în această poveste și au făcut-o să devină a lor. Acum speră să împărtășească această experiență cu publicul larg și îi invită pe toți să li se alăture în această seară specială. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Nu ratați ocazia de a asista la premiera acestui spectacol emoționant, creat cu pasiune și dăruire de tinerii entuziaști ai Trupei de Teatru Gong Roman.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.