October 16, 2021

După ce au băut, doi tineri au furat o mașină, pe care au ”înfipt-o” într-un gard. Cel de la volan nu avea permis!

accident-rutier

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că două persoane i-au sustras autoturismul.

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 00.00, doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 22 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi pătruns în locuința bărbatului în cauză, de unde i-ar fi sustras cheia autoturismului, după care s-ar fi deplasat în orașul Târgu-Neamț.

La un moment dat, tânărul de 22 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu gardul unui imobil, avariind totodată și un autoturism parcat.

După producerea evenimentului rutier, cei doi au părăsit locul faptei.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul de 22 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Astăzi, cei doi urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.