Echipa de handbal feminin CSM Roman, înscrisă în Divizia A. Obiectivul este ocuparea unui loc în prima jumătate a clasamentului!

Club Sportiv Municipal Roman informează că echipa de handbal feminin, din cadrul secției Handbal, este înscrisă în ediția de campionat 2020 – 2021 a Diviziei A, iar obiectivul echipei este ocuparea unuia din locurile 1 – 5 în seria de joc.

Startul campionatului a fost preconizat de oficialii Federației pentru prima săptâmână din luna septembrie sau penultima, fiind adoptate mai multe variante de Regulamente pentru sezonul 2020-2021, respectiv desfășurarea pe un număr redus de serii, dar cu mai multe echipe, precum și varianta unui număr extins de serii cu mai puține echipe. Până la acest moment Federația Română de Handbal nu a anunțat seriile pentru noul sezon.

Precizăm că lotul CSM Roman a fost reunit din data de 15 iulie, cu desfășurarea de antrenamente în aer liber, iar ulterior, în concordanță cu ordinele Ministerului Tineretului și Sportului, fiind desfășurate și antrenamente în Sala Sporturilor.

Lotul CSM Roman pentru sezonul 2020-2021 este format din următoarele jucătoare:

Nr.

Crt.

Numele si prenumele  sportivei Postul ANUL

NASTERII

OBSERVAȚII
 1. ADIN   GHIULGIAN   EMILIA EXTREMĂ /

CENTRU

1999 LEGITIMARE CSMR
 2. ANGHEL   ANDREEA – CAMELIA PORTAR 2003 DUBLĂ LEGITIMARE CSMR -LPS
 3. APOPUȚOAEI   MĂDĂLINA-IOANA EXTREMĂ

DREAPTA

2002 DUBLĂ LEGITIMAREC SMR- LPS
 4. BUTNARIU  IUSTINA PIVOT 2003 DUBLĂ LEGITIMARE CSMR-LPS
 5. CRÎSNUȚĂ   DELIA-NICOLETA EXTREMĂ

STÂNGA

2003 DUBLĂ LEGITIMARE CSMR-LPS
 6. CREȚULESCU  ELENA – MALINA PIVOT 2000 LEGITIMARE CSMR
 7. IRINA   BOGDANA PORTAR 2005 DUBLĂ LEGITIMARE CSMR- LPS
 8. MOTRIUC  FLORENTINA – IUSTINA INTER

DREAPTA

2003 DUBLĂ LEGITIMARE CSMR- LPS
 9. NASTASA   BIANCA – MARIA PIVOT 2004 DUBLĂ LEGITIMARE CSMR- LPS
 10. NEAMȚU  IOANA – GABRIELA CENTRU /

INTER ST.

2000 LEGITIMARE CSMR
 11. POPA   IUSTINA PORTAR 1998 LEGITIMARE CSMR
 12. POPESCU   MARIA – ALEXANDRA EXTREMĂ 2004 DUBLĂ LEGITIMARE CSMR- LPS
 13. ROȘU   CRISTINA – IONELA CENTRU /

EXTREMĂ

2001 LEGITIMARE CSMR
 14. UNGUREANU   MĂLINA – DENISA INTER

STANGA

2004 DUBLĂ LEGITIMARE CSMR- LPS
 15. VARTOLOMEI   SABINA – IOANA INTER /

CENTRU

2004 DUBLĂ LEGITIMARE CSMR- LPS

 

Echipa cuprinde în plus jucătoarele: Ungureanu Mălina Denisa, Nastasă Bianca-Maria,Vartolomei Sabina Ioana, Popescu Maria – Alexandra, care vor avea drept de joc în noul sezon de campionat. În conformitate cu Regulamentul Diviziei A – handbal feminin al ediției de campionat 2019-2020, ele nu au avut drept de joc în meciurile oficiale, dar au avut posibilitatea de aparticipa la antrenamente și pregătirea tactică a lotului. Această regulă va fi valabilă și pentru jucătoarea Irina Bogdana, în noul sezon de campionat, neavând drept de joc în meciurile oficiale fiind născută în anul 2005.

Conducerea și pregătirea tehnică a echipei este asigurată de: Viorel Lazăr (antrenor principal), Vasilica – Maria Lazăr (antrenor secund),  Drugă Sava  –  maseur.

Până la acest moment, forurile decizionale ale Federației Române de Handbal au aprobat desfășurarea etapelor Ligii Zimbrilor și a Ligii Florilor MOL în sistem turneu. Este posibil ca aceeași variantă să fie considerată oportună și pentru desfășurarea sezonului 2020-2021 pentru echipele din seriile Diviziei A.

Având în vedere evoluția pandemiei Covid-19 în țara noastră, debutul de campionat pentru Divizia A rămâne deocamdată sub semnul întrebării, singura certitudine fiind că meciurile se vor desfășura fără spectatori, din păcate.

Până la debutul sezonului competițional CSM Roman își desfășoară pregătirea la Sala Sporturilor.

Programul competițional stabilit de Federație poate fi consultat accesând link-ul https://frh.ro/comunicate.php.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.