Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Echipa de robotică “The Eagles” de la Colegiul Național “Roman Vodă”, a obținut un loc excelent la Competiția Națională de Robotică

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Suntem mândri să anunțăm că echipa de robotică “The Eagles” de la Colegiul Național “Roman Vodă”, a obținut un loc excelent la Competiția Națională de Robotică, care a avut loc în perioada 3-5 Martie 2023, la Sala Polivalentă din București. Din cele 172 de echipe înscrise inițial, doar 80 au reușit să ajungă la etapa națională, iar Vulturii au terminat competiția pe un meritat loc 21!
Experiența a fost una fantastică, marcând nu doar prilejul de a etala performanțele robotului, ci și oportunitatea de a se consolida ca și echipă, de a interacționa cu elevi care împărtășesc aceeași pasiune, de a face schimb de bune practici și de a demonstra obiectivitate și fair play – elemente esențiale în astfel de competiții.
Felicitări echipei pentru performanța remarcabilă! Suntem de-a dreptul impresionați de abilitatea membrilor de a-și valorifica cunoștințele în construcția și programarea robotului, astfel încât să depășească cu succes provocările jocului “POWERPLAY” din sezonul “ENERGIZE 2022-2023”.
Respect mentorilor care și-au dedicat timp prețios pregătirii elevilor și i-au susținut în toate demersurile lor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.