Dental Alliance
April 2, 2023

Echipa de robotică “The Eagles” de la Colegiul Național “Roman Vodă”, a obținut un loc excelent la Competiția Națională de Robotică

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Suntem mândri să anunțăm că echipa de robotică “The Eagles” de la Colegiul Național “Roman Vodă”, a obținut un loc excelent la Competiția Națională de Robotică, care a avut loc în perioada 3-5 Martie 2023, la Sala Polivalentă din București. Din cele 172 de echipe înscrise inițial, doar 80 au reușit să ajungă la etapa națională, iar Vulturii au terminat competiția pe un meritat loc 21!
Experiența a fost una fantastică, marcând nu doar prilejul de a etala performanțele robotului, ci și oportunitatea de a se consolida ca și echipă, de a interacționa cu elevi care împărtășesc aceeași pasiune, de a face schimb de bune practici și de a demonstra obiectivitate și fair play – elemente esențiale în astfel de competiții.
Felicitări echipei pentru performanța remarcabilă! Suntem de-a dreptul impresionați de abilitatea membrilor de a-și valorifica cunoștințele în construcția și programarea robotului, astfel încât să depășească cu succes provocările jocului “POWERPLAY” din sezonul “ENERGIZE 2022-2023”.
Respect mentorilor care și-au dedicat timp prețios pregătirii elevilor și i-au susținut în toate demersurile lor!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap