Dental Alliance
November 27, 2022

Echipe de traditie vor juca la Roman!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

FCSB Bucuresti, Farul Constanta, Chindia Targoviste sunt echipe de traditie ale fotbalului masculin care-si vor trimite selectionatele feminine sa infrunte ” vulpitele” romascane pe Stadionul Moldova, in meciuri contand pentru Liga 2 a fotbalului feminin.
Daca la capitolul buget cu siguranta suntem mult sub nivelul acestor echipe, ne propunem, asa cum am facut de fiecare data, sa luptam pentru a obtine puncte in fata acestor echipe, promovand astfel Municipiul Roman si Judetul Neamt in sfera de elita a sportului. national.
Ne-am dori sa putem multumi multora pentru sprijin si sustinere, dar din pacate nu avem motive sa o facem decat pentru Consiliul Local Roman si pentru clubul CSM Roman, care ne sustin, ca in fiecare sezon, cu suma de 10 000 lei pe deoparte si cu posibilitatea de ajuca meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Moldova.
Performantele clubului nostru, realizate la nivel national, nu au convins nici Consiliul Judetean Neamt si nici cele cateva firme, carora le-am cerut sprijinul.
Cu toate astea, vom incerca sa mentinem ridicat standardul de performanta sportiva , pe care l-am avut in ultimile 4 sezoane(Locul 2-Liga 2 de fiecare data la doar in pas de promovare in Liga1).
Pe plan sportiv echipa se afla in valtoarea procesului de pregatire pentru noul sezon, care va debuta pe 28 august. Pana atunci vom participa, pe 13 august, la un joc amical, la Botosani, in compania echipei de Liga 3 , AFC Botosani.
La nivelul lotului de jucatoare putem nota plecarea capitanului nostru de echipa, Paula Agu, la Gloria Bistrita, iar la capitolul veniri punctam inregimentarea Valentinei Ivan de la Universitatea Galati.
Staff-ul clubului in sezonul urmator va fi:
-Adelin Talmacel -antrenor principal;
-Alexandru Baciu- antrenor secund ;
-Bogdan Mahu-antrenor junioare U17;
-Felix Ghiuzan-antrenor portari;
-Elena Chelmus -psiholog;
-Maria Talmacel -Medic;
-Felix Neculaes-kinetoterapeut;
-Costica Chelmus-organizator competitii;
(Intregul staff isi aduce aportul pe baza de voluntariat)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.