Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

(Editorial) Nu s-a încheiat: ApaServ ne mulțumește, în continuare, pentru înțelegere. Am dori să ne mulțumească pentru răbdare!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

În fiecare zi, compania ApaServ ne anunță, cu amabilitate de PR, că ne taie apa. Sau o furnizează cu presiune scăzută. Mesajul este, de fiecare dată, același, excepție făcând data și orele între care romașcanii ar trebui să îndure și să… înjure.

Compania Județeană Apa Serv S.A. anunță beneficiarii săi că, urmare a scăderii nivelului hidrostatic din puţuri şi neacumulării apei în rezervoare, în municipiul Roman, în data de 28.01.2020, între orele 10:00-14:00 se va furniza apă cu presiune redusă, putându-se ajunge până la oprirea totală a furnizării serviciului.

Desigur, unde nu e, nu poți cere. Motivele pentru care romașcanii nu au parte de un serviciu destul de costisitor – și care va deveni și mai costisitor – sunt multiple, plecând de la cele naturale, pe care nu le poate controla nimeni, până la cele care țin de erori umane, dar pe care cei în putere să le rezolve le-au ignorat ani la rând.

”Vă mulţumim pentru înţelegere!”

Acest ”Vă mulțumim pentru înțelegere” mă scoate din minți. De unde a tras compania ApaServ concluzia că înțeleg situația? Pentru că, sincer, nu o înțeleg. Nu înțeleg de ce, după atâta vreme, situația asta nu a fost remediată și, mai ales, de ce nu a fost prognozată. Nu înțeleg de ce, între două râuri, care generează pânză freatică, un oraș întreg suferă de lipsa apei. Nu înțeleg cum de atâta vreme nu s-au căutat alte soluții, de ce prețul apei este atât de mare, de ce romașcanii acoperă – prin preț – inclusiv pierderile MASIVE de pe rețea, nu înțeleg de ce anunțata investiție a ApaServ într-o nouă captare de suprafață, care va costa cam 4.000.000 de euro va fi acoperită tot de romașcani, prin creșterea prețului la apă, în fine… nu, nu îmi mulțumiți pentru înțelegere, pentru că ea nu există. Mulțumiți-mi pentru RĂBDARE!

Cristian FOGHEL - editorialist

Am lucrat multă vreme în mass-media. Radio, presă scrisă, TV. Timp de 2 ani am scris pe blogul personal guralaureche.blogspot.ro, în paralel cu realizarea emisiunii cu același titlu (GuraLaUreche - emisiune cu și despre blogeri, user generated content), apoi am trecut pe platforma romașcani.ro după care, timp de 6 ani am scris pe blogul personal cristianfoghel.ro.

Editorialele scrise pe roman24.ro nu sunt altceva decât opiniile mele personale. Dacă sunteți, sau nu, de acord cu ele, puteți să îmi spuneți, folosind simbolurile de mai jos. Aștept să comunicăm!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.