November 30, 2021

El este agresorul ce și-a înjunghiat soția și fetele gemene

O crimă șocantă a avut loc în această dimineață în municipiul Roman pe strada Decebal bloc 1. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiicele de doar trei luni. Din primele cercetări de pare că agresorul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nici nu era în atenţia poliţiştilor pentru vreo acţiune violentă.

„În această dimineață a fost transportate la CPU Roman trei victime, două fete gemene de două luni jumătate, una dintre ele în stop cardio-respirator, cu plăci înjunghiate toracic și abdominal. S-a făcut resuscitare dar din păcate fără răspuns.

A doua fetiță avea plăci înjunghiate abdominale cu eviscerație de colon și transvers. 

De asemenea, mama acestor fetițe este în CPU sub supraveghere. Are 34 de ani și nu prezintă leziuni amenințătoare de viață.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului din Roman.

Fetița înjunghiată a fost transportată la cu elicopterul la Spitalul Sfânta Maria Iași.

„Am fost apelaţi prin 112 pentru un transfer cu elicopterul SMURD Iaşi pentru un copil, un bebeluş de gen feminin, de două luni, cu o plagă înjunghiată la nivel abdominal, cu evisceraţie de organe abdominale, respectiv stomac şi colon.

Copilul era conştient şi plângea. A fost pansat de către colegii de la spitalul Roman. A fost stabil pe timpul transportului şi l-am predat în Iaşi către spitalul Sfânta Maria, clinica de chirurgie pediatrică pentru intervenţie chirurgicală.„, a transmis Diana Cimpoeşu.

Pacientul este momentan stabil, cu un prognostic rezervat, având în vedere că şocul traumatic a fost sever. Riscurile cele mai mari sunt cele legate de tot ce înseamnă funcţionalitatea organelor interne care au fost lezate.

 

 

 

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.