September 19, 2021

Elevii Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” din municipiul Roman au primit vizita polițiștilor din cadrul Centrului Regional Impotriva Traficului de Persoane Bacău

preventie

Elevii Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” din municipiul Roman au primit vizita polițiștilor din cadrul Centrului Regional Impotriva Traficului de Persoane Bacău impreuna cu reprezentanții Compartimentului de Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Neamt.

Adolescenții au primit informații și sfaturi in scopul prevenirii victimizării in rândul tinerilor, li s-a prezentat profilul traficantului de persoane, al victimei, dar și cazuri adevărate de exploatare sexuală a copiilor prin pornografie infantila, identificate in județul Neamț. Elevii claselor a-VII-a și a-VIII-a au participat activ la discuții manifestand un real interes pentru subiectul abordat.

Mulțumim conducerii școlii pentru implicarea in educația pentru viața a elevilor, pentru dragostea cu care își exercita profesia și grija pentru siguranta elevilor școlii! Parteneriatul rămâne cea mai importanta arma in lupta împotriva traficului de persoane și speram ca un copil informat este un copil salvat!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.