September 27, 2020

Elisabeta, minora dispărută în Neamţ, mesaj pentru Poliţia Română: “Vor să mă vândă unuia cu 30.000. Nu mă întorc”

O fată de 16 ani, dată dispărută din Piatra Neamţ de 5 zile, a publicat un mesaj video pentru Poliţie şi familie. Ea transmite poliţiştilor să o lase în pace şi pretinde că părinţii vor să o vândă unei persoane contra unei sume de bani.

Elisabeta Ţurcanu a fost dată dispărută pe data de 14 iunie.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț au fost informaţi în 14 iunie despre dispariţia unei minore în vârstă de 16 ani, Elisabeta Ţurcanu.

Sesizarea a venit din partea unei femei în vârstă de 38 de ani, care a spus că fiica sa de 16 ani a părăsit voluntar domiciliul în noaptea de 13/14 iunie a.c., și nu a mai revenit.

Femeia nu a ştiut să spună cu ce era îmbrăcată fata ei la momentul dispariţiei.

 
 

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia, însă fără succes.

Vineri, tânăra a înregistrat un mesaj video, în care cere Poliţiei Române să fie lăsată în pace, pentru că, dacă se întoarce acasă, va fi vândută pentru o sumă de bani unei persoane. Ea spune că este foarte bine acolo unde este şi că nu este bătută sau abuzată, îl arată şi pe tânărul cu care este, dar spune că acasă nu se mai întoarce.

La sfârşitul mesajului video, transmite un mesaj şi către o anumită “Pansela”, îi care îi spune acesteia să-şi vadă de trabă, pentru că altfel va dezvălui anumite lucruri ilegale pe care numita Pansela le-ar fi făcut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.