Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Eroi de serviciu: Intervenție salvatoare a polițiștilor de la Postul de Poliție Bârgăuani

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Munca de polițist te aduce, de multe ori, în situații neobișnuite. Agent șef adjunct Ciofoaia Ioan Alexandru și agent de poliție Nicorescu Bogdan au intervenit sâmbătă seară la un caz semnalat de o femeie de 63 de ani, din comuna Bârgăuani, cu privire la faptul că fiul acesteia, de 38 de ani, ar fi spart un geam, fiind tăiat la mână.

Ajunși la fața locului, au constat că rana era una destul de adâncă, fiind secționată artera brahială, bărbatul pierzând deja o cantitate mare de sânge. Polițiștii au improvizat un garou, limitând pierderea sângelui, până la sosirea un echipaj medical specializat. Intervenția acestora a fost una salvatoare. Bărbatul a fost internat la o unitate spitalicească din Piatra-Neamț și apoi transferat la Iași, aflându-se în prezent în afara oricărui pericol.

Agent șef adjunct Ciofoaia Ioan-Alexandru este polițist în localitatea Bârgăuani, de la încadrare, din anul 2015, fiind tutorele profesional al agentului de poliție Nicorescu Bogdan, care este încadrat la același post de poliție, din decembrie 2022, când a devenit polițist.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.