Dental Alliance
November 28, 2023

Eroi în uniformă: Copilaș salvat în ultimul moment de trei pompieri din Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Eroii zilei sunt trei pompieri din Neamț care au intervenit prompt și au salvat un copilaș care se înecase cu o felie de măr. Cei trei nu au stat pe gânduri când un bărbat le-a cerut disperat ajutorul și i-au acordat primul ajutor copilașului, care zăcea inert în brațele mamei.

Trei pompierii din Piatra Neamț au arătat astăzi că nu contează ora sau locul în care sunt solicitați și că sunt întotdeauna pregătițki să vină în ajutorul celor care au nevoie.

În jurul orei 17:15, un strigăt de disperare s-a auzit la poarta Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Un bărbat cerea ajutor pentru că un copil își pierdea viața.

În momentul în care au auzit strigătul de disperare al unui bărbat, trei pompieri, fără să ezite, au urmat bărbatul până la apartamentul unde se afla copilul și au acționat rapid pentru a-l salva. Ionuț, Costel și Marius au fost un exemplu de dăruire și implicare, încearcând să îl salveze pe copil cu orice preț.

Manevrele de salvare au dat rezultate și, în scurt timp, copilul a început să plângă, semn că își revine.

Echipajul SMURD a preluat apoi copilul și l-a transportat la spital, unde acesta va fi supus unor investigații suplimentare pentru a se asigura că se află într-o stare bună de sănătate.

Acest incident arată cât de importantă este pregătirea și echipamentul adecvat pentru salvarea vieților. Fără aceste aspecte, copilul ar fi putut să-și piardă viața.

”Nu contează cum și prin ce cale suntem solicitați, oricând suntem pregătiți să venim în sprijinul celor care au nevoie!, au transmis reprezentanții ISU Nmeaț.

Felicitări, dragi colegi, pentru dăruire și implicare!
Plt.adj. șef Ciocan Costel
Plt. adj Ciucanu-Stache Ioan
Plt. maj Catană Marius

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap