Dental Alliance

July 23, 2024

Eroii Noștri: Andrei-Lucian Solomon, Campion la Campionatul European pentru Copii și Juniori

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Continuăm să ne prezentăm “eroii”, care au reprezentat Clubul Sportiv Bao Roman și România, la Campionatul European pentru Copii și Juniori, desfășurat în Franța, la Saint Memmie, în perioada 26 – 28 aprilie 2024. Astăzi este rândul lui:

Andrei-Lucian Solomon

Andrei are doar 7 ani și este elev în clasa I-a la Școala Gimnazială Izvoare – Bahna. Acesta a participat la proba de Tao Quyen (tehnică individuală), demonstrând o tehnică impresionantă și o dedicare deosebită pentru acest sport.

Performanța sa la acest campionat nu doar că ne face mândri, dar ne arată că viitorul sportului românesc este pe mâini bune. Andrei a muncit din greu și a reușit să impresioneze nu doar juriul, ci și publicul prezent.

FELICITĂRI ANDREI!🙂

Această reușită este o dovadă a efortului și pasiunii tale pentru sport. Continuă să te antrenezi și să îți urmezi visurile!

FELICITĂRI ȘI MULȚUMIRI PĂRINȚILOR!🙂

Succesul lui Andrei este și meritul părinților săi, care l-au susținut și încurajat să își dezvolte abilitățile și să își urmeze pasiunea. Fără sprijinul lor constant, aceste rezultate nu ar fi fost posibile.

Suntem mândri de tine, Andrei, și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce alte realizări vei aduce în viitor pentru Clubul Sportiv Bao Roman și pentru România!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.