PSD Roman

September 19, 2020

Eroii nu mor niciodată!

Era seara zilei 20 iulie 2017, când pe peronul gării din Burdujeni, colegul nostru, Sorin Vezeteu era ucis cu sânge rece de către criminalul Ioan Beșa cu zeci de lovituri de cuțit sub privirile a zeci de călători. Luat prin surprindere şi înjunghiat din spate, Sorin Vezeteu a încercat să se apere, însă a căzut sub ploaia de lovituri de cuţit, peste 40 la număr.
La 3 luni după tragicul incident, criminalul acestuia s-a sinucis în celula sa din Penitenciarul Botoşani, unde se afla în arest preventiv.
Deși au trecut 3 ani, pentru polițiști lucrurile nu s-au schimbat deloc, aceleași dotări rudimentare și aceeași legislație prost elaborată. Au urmat și alți colegi uciși, dar același lucru, câteva lacrimi pe ochii unui ministru și o agitație de câteva zile, după care lucrurile au revenit la normal, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.
În urma acestei tragedii a rămas o familie îndurerată și un colectiv de colegi neputincioși în fața unui sistem polițienesc învechit și lipsit de sprijin din partea ministerului. Stăm și ne întrebăm retoric, câți polițiști trebuie să mai moară pentru a se schimba ceva?

Odihnă veșnică să ai Sorin Vezeteu! Misiune ușoară acolo în ceruri!

Sindicatul Europol

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.