Dental Alliance

July 23, 2024

Etapa a III-a a Campionatului Național de Karting Școlar la Speed Park din Bacău: Performanțe remarcabile pentru Nicholas Ștefănescu de la A.C.S. S&B MOTORSPORT ROMAN

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Weekendul acesta, 29 – 30 iunie 2024, pista Speed Park din Bacău a găzduit etapa a III-a a Campionatului Național de Karting Școlar. În cadrul acestei competiții, A.C.S. S&B MOTORSPORT ROMAN a fost reprezentat de tânărul pilot Nicholas Ștefănescu, în vârstă de 6 ani și 10 luni, care a concurat la clasa PROMO BB.

Nicholas Ștefănescu, antrenat de Sorin Iulian Balint, a demonstrat un talent deosebit și o dedicare impresionantă, obținând următoarele rezultate remarcabile:

  • Locul 2 în calificări;
  • Locul 2 în finala 1;
  • Locul 2 în finala 2;
  • Locul 2 la general clasa PROMO BB etapa a III-a a Campionatului Național de Karting Școlar.

De menționat este că vremea pe parcursul celor patru zile petrecute pe pistă a fost una insuportabilă, cu temperaturi ridicate care ar fi fost greu de suportat chiar și pentru cineva îmbrăcat doar într-un tricou subțire și șort. Cu toate acestea, acești tineri sportivi, echipați în combinezoane ignifuge, ghete, protecție pentru coaste, protecție cervicală, cască și mănuși, au rezistat eroic. Cei care cred că acest sport este unul la îndemâna oricui, sunt invitați să stea, repet, SĂ STEA 10 minute cu echipamentul complet pe ei, fără să facă nimic (cei interesați pot primi această “satisfacție” gratuit).

În acest moment, Nicholas Ștefănescu ocupă locul 2 în clasamentul general (provizoriu) al clasei PROMO BB în Campionatul Național de Karting Școlar, un rezultat care ne motivează să muncim și mai mult. Următoarea etapă, a IV-a, se va desfășura în perioada 20-21 iulie 2024 pe circuitul Skat Kart din Tg. Secuiesc, unde sperăm să obținem un rezultat care să ne mențină pe locul 2 în clasamentul general.

Felicitări Nicholas! Felicitări părinților pentru susținerea oferită, un aspect esențial într-un sport care nu este deloc ieftin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.