Dental Alliance
August 10, 2022

Eugen Țapu-Nazare: ”Ministrul Transporturilor pierde trenul pentru Moldova!”

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Preocupați de luptele împotriva premierului liberal Florin Cîțu, de  flash-urile camerelor de luat vederi, dar și de noile alianțe cu PSD și AUR, miniștrii de la USR-PLUS par să scape tot mai mult frâiele din mâini. Este tot mai evident că pentru ei actul de guvernare trece în plan secund.

 

După ce ”s-a remarcat” cu sutele de copii care au stat în câmp zeci de ore în trenul Constanța – Timișoara, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, mai pierde un tren: cel al construcției tronsonului Buzău – Focșani, din Autostrada A7. Anunțată cu mare tam-tam, licitația pentru acest sector de drum, care trebuia să fie organizată în luna august, a fost amânată.

 

Păi cum vine asta? Promovăm doar ce ne convine, să lăsăm impresia că muncim pentru Moldova, dar ne ascundem când eșuăm? Un lucru trebuie să fie clar: guvernarea e ceva serios, nu e o joacă. Ea presupune și seriozitate, și știință, și putință. Și, desigur, și transparență.

 

Ori o fi pălăria Transporturilor prea mare pentru Cătălin Drulă și prietenul său din Moldova, un deputat de Neamț care nu contenește să-l ridice în slăvi?

 

Eugen Țapu-Nazare

Chestor al Senatului României

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.