Dental Alliance
April 2, 2023

Eugen Țapu-Nazare, (PNL Neamț): „Suntem cu un pas mai aproape de construcția A7- Autostrada Moldovei”

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Am participat, împreună cu colegii liberali din zona Moldovei, la semnarea contractului de execuție a lucrărilor la Autostrada A7,  tronsonul Bacău – Pașcani. 

Autostrada Moldovei devine realitate, iar seriozitatea antreprenorului român, UMB Spedition, reprezintă o garanție suplimentară că acest obiectiv va fi gata la termenele stabilite, poate chiar mai repede. 

Suntem cu un pas mai aproape de realizarea acestui obiectiv atât de important, pe care Guvernul PNL, prin Lucian Bode, ministrul Transporturilor la acea vreme, l-a inclus pe lista finanțărilor prin PNRR. Îmbucurător este faptul că, ulterior, toți factorii decidenți au tratat prioritar acest obiectiv. 

Autostrăzile, ca și marile proiecte de țară, nu trebuie să aibă culoare politică. Autostrada Moldovei este un exemplu elocvent că unirea și nu dezbinarea ne face mai puternici. De aceea nici nu mai contează cine va tăia panglica în 2025, important este ca Autostrada Moldovei să se realizeze. 

 

Eugen Țapu-Nazare, senator

Președintele Comisiei pentru antreprenoriat și turism

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap