Dental Alliance
March 1, 2024

“Eveniment special de prezentare a proiectului YRY Residence Sâmbătă 20 Ianuarie între orele 12.00 – 15.00 dedicat tuturor celor interesați să-și găsească locuința perfectă”

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

“YRY Residence dezvăluie soluții revoluționare pentru locuințe noi: Garanție de calitate și preț competitiv”

“Eveniment special de prezentare a proiectului YRY Residence, dedicat tuturor celor interesați să-și găsească locuința perfectă”


Într-un eveniment cu durată de 3 ore, găzduit cu entuziasm de YRY Residence, toți cei interesați sunt invitați să descopere o abordare inovatoare în construcția de locuințe. Indiferent dacă dețin sau nu un cont de Facebook, publicul este binevenit să participe și să descopere o nouă perspectivă asupra achiziționării de locuințe.

Sub sloganul “Te așteptăm să-ți vezi casa!”, YRY Residence se adresează celor care sunt obosiți de cumpărarea apartamentelor vechi fără garanții solide privind structura, instalațiile electrice, sanitare sau termice.

Soluția perfectă pentru tine: YRY Residence

Cu mândrie, YRY Residence prezintă soluții inovatoare la cel mai bun raport calitate-preț. Principalele caracteristici ale blocurilor noi oferite includ:

  • Structură robustă: Construite pe cadre de fier cu betoane de calitate B-400, cu izolație pentru fundație, exterior, casa scării, și tavanele apartamentelor.
  • Confort termic: Încălzire în pardoseală cu pompe de căldură, pereți tencuiți, acoperiș cu izolație și tablă, balcoane cu acoperiș.
  • Eficiență energetică: Ferestre termopan TRIPAN cu 3 straturi de sticlă, asigurând izolație termică și fonică de înaltă calitate.
  • Atenție la detalii: Troiță pentru rugăciune, foișor între blocuri, internet și TV prin cablu, interfon.
  • Facilități suplimentare: Terasă pentru servit masa, loc amenajat și închis pentru tomberoane, parcări și boxe individuale.

Evenimentul va oferi participanților oportunitatea de a explora aceste facilități în detaliu și de a afla mai multe despre avantajele de a alege YRY Residence pentru locuința lor viitoare. Cu un angajament clar pentru calitate și inovație, YRY Residence își propune să redefinească standardele în domeniul imobiliar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.