Dental Alliance
April 13, 2024

Explozie urmată de incendiu într-un apartament din Neamț. Patru persoane din care un minor de 13 ani, s-au autoevacuat

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

La ora 13:28, pompierii au fost înștiințați despre producerea unei explozii urmată de incendiu într-un apartament dntr-un bloc de locuințe situat pe Bulevardul Decebal în municipiul Piatra Neamț.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț (o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD).
Patru persoane din care un minor de 13 ani, s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.
Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul bucătăriei și într-o cameră a apartamentului situat la primul etaj.
Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului, pompierii au acționat pentru căutarea unor persoane ce s-ar fi putut afla în interiorul apartamentului. Din fericire nu au fost victime.
Pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului și pentru evacuarea fumului atât din apartament cât și de pe casa scării. Au ars materiale textile, mobilier, obiecte de uz casnic din cele două încăperi și s-au deteriorat bunuri materiale din celelate camere ale apartamentului.
Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sursa foto Ilustrativ

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.