Sun. Jan 20th, 2019

FANTEZII EROTICE CU URMĂRI GRAVE

Uneori fanteziile erotice ale oamenilor depășesc puterea de închipuire obișnuită. Unul din cazurile din categoria celor tragicomice s-a prezentat recent, la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal. E vorba de un bărbat de 60 de ani, care avea mușcături în zona testicolelor, mai vechi de 48 de ore, plăgile fiind serios infectate.

În jurul orei 10, în ziua de 9 decembrie, a fost adus de către Ambulanță la Centrul de Primire Urgențe  un pacient în vârstă de 60 de ani care prezenta o plagă mușcată de scrot, cu lipsă de substanță. Era vorba de o plagă mușcată de om, mai veche de 48 de ore, cu infecție și cangrenă a organelor genitale”, a declarat dr. Maria Tălmăcel, medic coordonator al Centrului de Primire Urgențe.

Aceasta a spus că pacientul a rămas internat pe Secția de chirurgie, unde a fost operat și i s-au acordat îngrijiri medicale specifice. Pacientul se află în afara oricărui pericol dar mai rămâne o perioadă de timp sub îngrijiri medicale în vederea recuperării totale a ”bărbăției”, pierdute temporar în timpul unui act sexual nechibzuit, aducător de plăceri temporare.

Reamintim faptul că nu cu multă vreme în urmă tot la Spitalul Roman s-a mai prezentat un bărbat, din Piatra Neamț, cu un pix înfipt în uretră, caz care de asemeni a reprezentat o urgență medicală și a necesitat îngrijiri medicale deosebite pentru salvarea funcțiilor de reproducere ale bărbatului în cauză.

Așa cum se știe tot cu ceva timp în urmă la CPU a fost adus un bărbat de origine italiană care avea înfipt în anus o gutuie, fruct care cu greu i-a putut fi extras, din cauza infecțiilor locale grave. Medicii urgentiști și chirurgii s-au întâlnit de-a lungul carierei lor cu foarte multe asemenea cazuri și la femei, care s-au prezentat la urgențe cu tot soiul de obiecte străine introduse în organele genitale, tot pentru a beneficia de ”senzații” tari. (Flora ORDEAN)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.