Dental Alliance

June 20, 2024

Fără permis, băut, dar norocos: nu și-a distrus decât mașina. Acum are dosar penal.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

La data de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Valea Ursului, soldat doar cu pagube materiale.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în timp ce un minor de 17 de ani, din Valea Ursului, conducea un autoturism pe o stradă din aceeași localitate, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. Totodată în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fără permis de conducere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.