Dental Alliance
October 2, 2023

Felicitări fotbaliștilor U15 CSM ROMAN pentru locul III în Campionatul Județean de Juniori!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Suntem mândri să anunțăm că echipa noastră de juniori U15 a încheiat Campionatul Județean de Juniori pe un meritoriu loc III! Performanța voastră remarcabilă și efortul susținut pe tot parcursul competiției sunt demne de aplauze!
Vrem să subliniem în mod special realizarea lui Munteanu Nicușor Leonard, golgheterul campionatului, care a marcat nu mai puțin de 14 goluri. Performanța sa demonstrează talentul și dedicarea de care dă dovadă pe teren. Această performanță nu ar fi fost posibilă fără efortul și determinarea întregii echipe. Vă felicităm pe voi, tinerii jucători, pentru jocul excelent și spiritul de echipă pe care l-ați demonstrat în fiecare meci!
Mulțumim staff-ului tehnic și părinților pentru sprijinul necondiționat acordat în timpul competiției. Implicarea dumneavoastră a fost esențială în obținerea acestui rezultat deosebit.
Felicitări întregii echipe U15 CSM ROMAN, pentru performanța remarcabilă și pentru eforturile voastre de-a lungul întregului sezon! Suntem mândri de voi și suntem convinși că acest succes este doar începutul unei cariere frumoase în fotbal.
Continuați să visați, să munciți din greu și să străluciți pe teren! Să aduceți cât mai multe victorii și bucurie în echipa noastră!
Hai, CSM ROMAN! 💪⚽️

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap