San Marco Roman
Thu. Jun 27th, 2019

FEMEIE DIN VASLUI REȚINUTĂ DE POLIȚIȘTII NEMȚENI

La data de 17 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au identificat şi reţinut o femeie de 38 de ani, din Vaslui, bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieşit că în noaptea de 09/10.09.2018 femeia ar fi sustras, fără drept, din incinta locuinţei unui bărbat de 38 de ani, din Roman un telefon mobil şi aproximativ 4000 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ. Astăzi, aceasta urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a femeii.

RECOMANDĂRI PENTRU PROTEJAREA LOCUINŢEI

Obiectele de valoare sau banii lichizi vor fi întotdeauna în atenţia infractorilor care concep diverse modalităţi de a şi le însuşi, indiferent dacă acestea se află într-o locuinţă, magazin, depozit ori în circulaţie.

Între calitatea sistemelor de asigurare a protecţiei şi ingeniozitatea hoţilor a fost, dintotdeauna, o acerbă competiţie.

Contrar tuturor evidenţelor, din motive greu de înţeles, mulţi deţinători de valori ignoră cele mai elementare măsuri de autoprotecţie, devenind astfel victime sigure.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.