Filmul evenimentelor care au condus la accidentul de azi noapte, în care două persoane și-au pierdut viața

Un groaznic accident s-a petrecut azi noapte, în afara localității Butnărești, care s-a soldat cu moartea pe loc a două persoane. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Secuieni conducea un autoturism pe DC 87, pe direcția de mers Secuieni-Butnărești, în afara localității Butnărești, pe un sector de drum curbă ușoară la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, părăsind parțial partea carosabilă după care ar fi revenit pe carosabil și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu un cap de pod situat pe partea stangă a drumul și ulterior, cu un arbore. (sursa stiri-neamt.ro)

La fața locului s-au deplasat și echipajele ISU Neamț, care au acționat pentru descarcerarea victimelor

Impactul a fost devastator, două persoane decedând pe loc, un tânăr de 28 de ani din Secuieni și altul, de 31 de ani, din Boghicea. Deasemenea, alte două persoane au fost rănite, un tânăr de 23 de ani și a un bărbat de 34 de ani, din Secuieni. Aceștia au fost transportați la spital.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.