Suplimente Alimentare Imunyze

Focuri de armă la frontiera cu Ucraina, în încercarea de a prinde un grup de contrabandişti

Acoperisul1

Condor Resort

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au făcut uz de armă, în încercarea de a prinde mai multe persoane care făceau contrabandă cu ţigări la frontiera cu Ucraina, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani, Minodora Răcnea.

Potrivit oficialului STPF Botoşani, contrabandiştii au abandonat cele 9.000 de pachete cu ţigări şi au fugit pe teritoriul Ucrainei.

„Un echipaj format din poliţişti de frontieră a observat pe direcţia localităţii de frontieră Racovăţ, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, mai multe persoane care transportau dinspre teritoriul ucrainean către teritoriul naţional colete voluminoase. Pentru reţinerea persoanelor, poliţiştii de frontieră au efectuat somaţiile legale prin voce, însă pentru că persoanele nu s-au supus, colegii noştri au folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale. Coletele transportate au fost abandonate pe teritoriul naţional, în timp ce persoanele au fugit spre teritoriul ucrainean. Imediat au fost anunţate autorităţile de frontieră ale statului vecin despre caz”, a afirmat Răcnea.

Ţigările, în valoare de 90.900 de lei, au fost ridicate de poliţiştii de frontieră, în vederea confiscării.

În acest caz se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate. AGERPRES

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.