January 21, 2022

”Fotbal cu … Jucării pentru copii” se întoarce în Sala Ceahlăul. În 2020 l-am organizat afară, pe șosea

Sâmbătă, 18 decembrie 2021, evenimentul ”Fotbal cu … Jucării pentru copii” se întoarce în Sala Ceahlăul. În 2020 l-am organizat afară, pe șosea.
Ca și în anii precedenți, ”Fotbal cu … Jucării pentru copii” este un moment în care așteptăm oamenii la sală pentru a se bucura de fotbal și pentru a răsplăti efortul celor din teren prin donarea de jucării către copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca” din Piatra Neamț.
Spectatorii care vor aduce jucării de pluș le vor ține în mână în tribună. La momentul marcării primului gol în meciul seniorilor, între echipele Futsal Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 2, Futsal) și CSM Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 3, fotbal), fiecare spectatori este rugat să arunce jucăria pe parchet. Dacă nu se marchează gol, atunci jucăriile se vor arunca la finalul partidei, odată cu ultimul fluier al meciului.
Cei care vor aduce altfel de jucării decât cele de pluș le vor depozita într-un lor amenajat în Sala Ceahlăul.
De menționat că meciul juniorilor va fi unul între echipe de copii de 11 ani și mai mici. LPS Piatra Neamț va avea reprezentantă echipa profesorului Gabriel Rădulescu, iar adversari le vor fi copii de la CS FC Pietricica Piatra Neamț, club condus de fostul fotbalist Florin Axinia.
Accesul în sală pentru a asista la eveniment se va face respectând legea.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.