Dental Alliance
September 27, 2023

Fotbaliștii juniori de la CSM Roman sunt în plină evoluție!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Echipa de fotbal U13, pregătită de antrenorul Iosif Susanu, a reușit să se impună în fața adversarilor de la LPS 2 Piatra Neamț, cu scorul de 2-1. Aceasta este o performanță remarcabilă pentru acești tineri jucători care au arătat un joc solid și o echipă bine pregătită.
Meciul a fost unul foarte disputat de la început până la sfârșit, cu ambele echipe jucând cu determinare și entuziasm. Cu toate acestea, tinerii fotbaliști de la CSM Roman au reușit să își impună jocul și să marcheze două goluri frumoase prin Balan Darius și Nour Ianis, care au fost suficiente pentru a obține victoria.
⚽️ Și colegii mai mari – echipa U15, în ultimul meci disputat – cu AC Club Neamț au dat totul pe teren și au reușit să obțină o victorie impresionantă cu scorul de 7-6. Meciul a fost unul extrem de disputat, iar echipa pregatită de antrenorul Gabriel Țapu a trebuit să își folosească toate abilitățile și cunoștințele pentru a putea câștiga.
Tinerii fotbaliști dovedesc așadar că sunt bine pregătiți și au un potențial imens. Suntem cu toții mândri de evoluția lor și le urăm mult succes în viitorul lor sportiv!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap