Dental Alliance
March 28, 2023

FOTO: ALERTĂ RĂPIRE COPII. Două fete răpite

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Două fete de 10 și 12 ani au fost răpite de la domiciliul lor din județul Brașov. Poliția a declanșat alerta de răpire, face cercetări și cere ajutorul populației pentru a le găsi pe cele două.

La data de 12 noiembrie 2022, în jurul orei 10.25, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția a două fete, respectiv Gabriela-Mihaela Repede, în vârstă de 12 ani și Elena-Andreea Gesco, în vârstă de 10 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19.00, la domiciliul fetelor, situat în comuna Vama Buzăului, județul Brașov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoștință a concubinului mamei celor două copile, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuința sa, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21.00.

ac

ALERTĂ RĂPIRE COPII. Două fete răpite din Brașov: celula de criză

Întrucât copiii nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama a alertat polițiștii.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând verificări, în vederea depistării minorelor.

Gabriela-Mihaela Repede

am

Semnalmente: ochi căprui, păr șaten, de lungime medie.La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare maro deschis, pantaloni tip bluejeans, pantofi sport de culoare roz cu albastru și galben.

Elena-Andreea Gesco

ag

Semnalmente: ochi verzi, păr șaten, de lungime medie. La momentul dispariției, minora purta trening de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră cu dungi albe.

Persoanele care pot furniza informații, care să conducă la depistarea minorelor în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112. MEDIAFAX

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

1 thought on “FOTO: ALERTĂ RĂPIRE COPII. Două fete răpite

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap