Dental Alliance
November 28, 2023

Furt la Dulcești din curtea unei societăți

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 7 aprilie a.c., în urma activităților de cercetare efectuate într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au reținut persoană bănuită de comiterea faptei.

Investigațiile au relevat faptul că, în noaptea de 29 spre 30 martie 2022, un bărbat de 58 de ani, din Horia, ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din aceeași localitate, de unde ar fi sustras un utilaj agricol și mai multe bunuri.

În continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, la data de 7 aprilie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în localitatea Horia.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în proporție de 80%, fiind restituit persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore.

În cursul aceleiași zile, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap