Dental Alliance
March 29, 2023

Garaj distrus într-un incendiu în Piatra-Neamț. De la ce a pornit focul

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la subsolul unei locuințe din Piatra Neamț. Cel mai probabil focul a izbucnit din cauza unor scântei rezultate în urma folosirii unui aparat de sudură.

Potrivit ISU Neamț, luni seară, în jurul orei 18:00, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un garaj situat pe strada Clement Pompiliu din municipiul Piatra Neamț.

incendiu neamt 1

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la subsolul unei case P+1 în are era amplasată și centrala termică, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

incendiu neamt 2

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. Au ars bunuri materiale aflate la subsolul clădirii (mașină pentru tuns iarba, aparat de sudură, piese auto, accesorii pentru pescuit etc).

Incendiul s-a produs,  cel mai probabil,  din cauza unor scântei rezultate în urma folosirii unui aparat de sudură fără respectarea normelor specifice.
Nu au fost victime.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap