Dental Alliance
August 9, 2022

George Lazăr: 83 de primării din Neamț vor beneficia de investiții în apă, canalizare, extindere rețele gaze naturale prin Proiectul National de Investitii Anghel Saligny

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Astazi am prezidat impreuna cu dl Secretar General adjunct al Guvernului Romaniei, dl Mircea Abrudean si dl Chestor al Senatului Romaniei Eugen Tapu-Nazare sedinta cu doamnele si domnii primari din judetul Neamt, pentru prezentarea Proiectului National de Investitii Anghel Saligny.
83 de primari din Neamt si reprezentanti ai Consiliului Judetean au participat la aceasta sedinta tehnica cu maxim interes , pentru ca dupa data de 20 septembrie incepe sesiunea de depuneri a proiectelor pentru finantarea drumurilor de interes local sau judetean, a dezvoltarii retelelor de apa sau canalizare si ulterior pentru infiintare/extindere retele gaze naturale.
Proiectul Anghel Saligny are o alocare bugetara de peste 10 miliarde de euro, cea mai mare de dupa anii 1990 si care in mod cert va permite tuturor primariilor sa isi rezolve problemele importante de ordin local.
Proiectul Anghel Saligny este pentru milioane de romani, este pentru sute de mii de nemteni si va aduce dezvoltare si un standard de viata civilizat.
Planul National de Investii Anghel Saligny, nu are culoare politica, este pentru oameni, pentru comunitati locale pentru romani.
Premierul Florin Cîţu are curajul si viziunea de a dezvolta localitatile din Romania cu cel mai mare proiect de investitii din ultimii 30 de ani, atat de necesar si de asteptat de toate comunitatile locale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.