Suplimente Alimentare Imunyze

George Lazăr: Am încheiat mandatul de prefect, după 2 doi și trei luni de activitate, o perioadă deloc ușoară, plină de provocările obișnuite dar, mai ales, de provocările pandemiei de COVID

Acoperisul1

Condor Resort
Am încheiat mandatul de prefect, după 2 doi și trei luni de activitate, o perioadă deloc ușoară, plină de provocările obișnuite dar, mai ales, de provocările pandemiei de COVID, care a debutat în 2019 și care ne-a solicitat la maxim;
Eu nu am să fac neapărat un bilanț al modului în care am gestionat problemele județului Neamț, pentru că, poate, aș fi subiectiv. Pentru asta există opinia publică, jurnaliștii care au scris despre activitatea Instituției Prefectului. Dar am să spun totuși că am făcut tot ce era omenește posibil pentru ca efectele pandemiei, în județul Neamț, să fie cât mai mici. Și nu am făcut asta singur.
Vreau să le mulțumesc în mod deosebit medicilor și asistenților din județul Neamț, personalului de pe ambulanțe, politistilor, pompierilor și jandarmilor, voluntarilor, primarilor de orașe și comune, tuturor celor care au înțeles că în fața unui asemenea pericol e vremea să lăsăm orgoliile deoparte și să fim uniți. Am petrecut împreună multe nopți albe, tocmai pentru a găsi cele mai bune soluții. Acestea sunt momente care chiar sudează prietenii si le multumesc tuturor.
Viitorul ne va duce in alte functii si demnitati dar de oriune as fi, principalul obiectiv va fi dezvoltarea judetului nostru drag si cresterea calitatii vietii nemtenilor.
Ganduri bune si cu Dumnezeu inainte !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.