PSD Roman

September 25, 2020

George Lazăr: Am vizitat zonele afectate de inundatii de pe Valea Muntelui

Am fost impreuna cu dl deputat Mugur Cozmanciuc intr-o vizita, in zonele afectate de inundatii de pe Valea Muntelui.Dl Marius Mihai Nechita directorul SGA Neamt, dl consilier judetean Florin-Adrian Hopsa cat si reprezentanti ai ISU Neamt au participat la trecerea in revista a situatiei din localitati.

Ne-am intalnit reprezentanti ai autoritatilor publice locale din comuna Pipirig , am mers cu dl Viceprimar Paul Constantin Enache la Poiana Teiului , am purtat discutii cu reprezentanti ai Primariei Farcasa ca apoi sa mergem la Borca cu dl Primar Ovidiu Geo Nita si colegi consilieri locali.

Am ajuns si in comunele Grinties si Ceahlau, unde am purtat discutii cu domnii primari si am vazut obiectivele avariate in urma inundatiilor.

Am incheiat acest tur de forta in comuna Hangu unde ne-am intalnit cu reprezentanti ai consiliului local si cu cetateni din zona, discutand despre DN 15 Poiana Teiului-Bicaz.Am dat asigurari ca Guvernul Romaniei are alocati banii necesari pentru finalizarea acestui obiectiv extrem de important si ca este o prioritate pentru noi sa se finalizeze lucrarile.

Sper sa fie o prioritate terminare lucrarilor si pt firma care executa acest obiectiv cat si pentru dl Arsene, presedintele CJ Neamt care ar trebui sa lase deoparte cumetria si politica si sa vada realitate in care traiesc cetatenii de pe Valea Muntelui.

George Lazăr

Prefect, Județul Neamț

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.