Dental Alliance
August 18, 2022

George Lazăr, noul președinte al PNL Neamț

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

George Lazăr, actualul prefect al județului Neamț, a fost ales noul președinte al organizației PNL Neamț, pentru următorii patru ani. În confruntarea cu Laurențiu Leoreanu, vicepreședintele Camerei Deputaților, apropiat de Ludovic Orban, Lazăr a  obținut 357 de voturi, cu 247 mai multe decât contracandidatul său, care nu a reușit decât 110 voturi.

 

”Le mulțumesc colegilor liberali pentru votul de încrede de astăzi. În egală măsură, le spun tuturor: PNL Neamț înseamnă, întâi de toate, echipă. Iar această echipă, în plan local, are un scop: câștigarea alegerilor locale, și președinția Consiliului Județean Neamț. Prea multă vreme nemțenii au fost împărțiți după  culoarea carnetului de partid a primarului. Eu îmi doresc să existe reprezentativitate, fiecare nemțean să știe că se fac lucruri în comunitatea sa, din taxele și impozitele pe care le plătește, iar PNL este garant”, a declarat George Lazăr, noul președinte al PNL.

 

Alături de George Lazăr s-au situat și cei doi prim-vicepreședinți aleși, senatorul Eugen Țapu-Nazare și primarul municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea.

Noua echipă de la Neamț nu și-a ascuns niciodată simpatiile pentru Florin Cîțu, premierul României. De altfel, liberalii nemțeni, prin vocea fostului președinte interimar, Eugen Țapu-Nazare, au anunțat că-l vor sprijini pe Forin Cîțu în competiția cu Ludovic Orban, la congresul din 25 septembrie.

 

Noua echipă a PNL Neamț are următoarea componență:

 

Prim-vicepreședinti:

Eugen Țapu-Nazare

Andrei Carabelea

 

Vicepreședinți:

Bogdan Buhușanu

Pavel Lică

Vasile Mărculeț

Valentin Stavarache

Adrian Ciobanu

Cezar Sava

Ștefan Lucaci

Bogdan Tifui

 

 

Membri:

Dumitru Acatrinei

Constantin Bîrsan

Dan Coroamă

Nicolae Catană

Dănuț Manole

Mihaela Isciuc

Mihăiță Istrate

Mihai Obreja

Gheorghiță Oniga

Valeriu Lazarov

Petronel Mancaș

Grigoraș Miluc

Mihai Stoica

Constantin Teodorescu

Daniel Vasiliu

 

Trezorier:

Bogdan Mihăilă

 

Cenzor:

Vlad Țapu-Nazare

 

COAJ:

Mihai Vartic

Biroul de presă al PNL Neamț

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.