Dental Alliance

July 23, 2024

George Lazăr președinte PNL Neamț: Am avut bucuria de a lua parte, alături de domnul primar, Adrian Ciobanu, la festivitatea de inaugurare a noii săli de sport şi a terenului de sport de la şcoala din Cordun

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Am fost alături de domnul ministru al Dezvoltării Adrian Ioan Veştea şi de colegii mei liberali, domnul senator Eugen Țapu Nazare, domnii deputați Laurențiu Dan Leoreanu şi Tudor Polak şi domnii subprefecți, Adrian Ciobanu şi Iulian Jugan, în una dintre cele mai mari şi frumoase localități din județ, comuna Cordun.
🤸‍♀️ Am avut bucuria de a lua parte, alături de domnul primar, Adrian Ciobanu, la festivitatea de inaugurare a noii săli de sport şi a terenului de sport de la şcoala din Cordun, la care au fost prezenți zeci de elevi, părinți şi cadre didactice.
Este vorba despre o investiție făcută din bugetul primăriei Cordun, la inițiativa domnului primar, care de astăzi le va oferi elevilori iubitori de sport cele mai moderne şi sigure condiții.
✅ Tot aici avem astăzi în desfăşurare un proiect de extindere a rețelei de alimentare cu apă şi a rețelei de canalizare, în satele Cordun şi Pildeşti, în valoare de 16, 998, 020 lei, sumă finanțată cu fonduri guvernamentale, prin programul național de investiții “Anghel Saligny”.
Comuna Cordun se bucură de un primar tânăr şi întreprinzător, cu multă viziune şi implicat în dezvoltarea comunității.
Ne dorim să vedem în curând un alt proiect local devenit realitate.
Este vorba despre Centrul Multifuncțional Administrativ-Cultural al comunei, un loc unde să se desfăşoare atât întâlnirile de ordin administrativ, cât şi evenimente culturale şi festivități care să aducă împreună comunitatea.
ℹ Investiția de aproximativ 11 mioane de lei va fi finanțată prin Compania Națională de Investiții, aşa cum am discutat şi cu domnul ministru al Dezvoltării, care ne susține în aceste demersuri.
Cu siguranță, anul viitor vom putea vorbi aplicat despre acest proiect, care, fără îndoială, este binevenit în comuna Cordun.
Continuăm să investim în localitățile din județul Neamț şi să concretizăm, aşa cum am promis, obiectivele echipei liberale: un județ modern, cu facilități pentru cei care locuiesc aici şi cu oportunități de dezvoltare şi noi investiții.
👉 Pentru că şi la Neamț se poate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.