Dental Alliance
February 1, 2023

George Lazăr președinte PNL Neamț: Am participat în data de 15 septembrie 2022 la alegerile Organizației Femeilor Liberale din Roman

YRY Residence

Acoperisul1

Un eveniment deosebit, foarte bine organizat, care a adus în dezbatere teme importante pentru societate, la care am luat parte cu multă plăcere, alături de colegii mei, deputatu Laurențiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaie, doamna consilier județean Isciuc Mihaela Elena şi doamna preşedinte a OFL Neamț, Gabriela Banu.
🤝 Colaborarea cu Organizațiile Femeilor Liberale a dat întotdeauna rezultate de excepție la Neamț.
Ne bucurăm de expertiza colegelor noastre, de profesionalismul cu care abordează problemele curente şi unitatea de care dau dovadă ca membri implicați şi activi ai echipei liberale.
Cu atât mai mult, în contextul politic, mă bucur întotdeauna să vă că femeile liberale vin cu inițiativă, cu proiecte complexe şi cu fermitate în decizii.
🗣 Am văzut ieri, la fel ca şi cu alte ocazii, o organizație puternică, care a pus în dezbatere propuneri importante pentru noi toți şi care aduce, prin activitatea sa, un plus de valoare Partidului Național Liberal Roman.
🔝O felicit pe domna inspector general adjunct al ISJ, Dana Paiuş, noua preşedintă a Organizației Femeilor Liberale din Roman şi îi doresc mult succes în această nouă provocare frumoasă.
De asemenea, felicitări tuturor doamnelor şi domnişoarelor care formează echipa OFL Roman şi mult spor în etapa care urmează.
Ştiu sigur că vom vedea rezultate importante şi acest lucru pentru că îmi cunosc bine colegii.
🙏Vă mulțumsc pentru invitația care mi-a făcut mare plăcere şi vă asigur că puteţi conta întotdeauna pe sprijinul meu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap