Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

George Lazăr Președinte PNL Neamț: Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, s-au semnat două contracte de investiții esențiale pentru județul Neamț, finanțate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, s-au semnat două contracte de investiții esențiale pentru județul Neamț, finanțate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Împreună cu domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu şi cu domnii primari Andrei Carabelea, din Piatra Neamț şi Leonard Achiriloaei, din Roman, am avut o discuție productictivă cu domnul Ministru al Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea, asupra proiectelor de investiții depuse de primarii liberali din Neamț.
Andrei Carabelea a semnat, împreună cu domnul ministru, contractul pentru finanțarea proiectului de schimbare a magistralei de alimentare cu apă şi canalizare din Piatra Neamț, în valoare de 17.393.154, 42 lei, restul costurilor urmând să fie acoperite din bugetul local. Zonele vizate în proiect se găsesc pe tronsonul Str. Petru Movilă-Bulevardul Decebal-Piața M. Kogălniceanu-Bulevardul Traian. Este o investiție mai mult decât necesară, ignorată ani întregi, care în sfârşit va rezolva problema rețelei deteriorate de apă şi canalizare din oraş.
Îl felicit pe colegul meu, primarul oraşului Piatra Neamț, pentru implicarea cu care susține dezvoltarea locală în Piatra, unde avem cea mai mare absorție de fonduri europene din zona de Nord-Est a țării.
Pentru municipiul Roman, domnul primar Leonard Achiriloaei a semnat, de asemenea, contractul pentru un proiect foarte important de infrastructură rutieră de tonaj mare, care va consta în modernizarea arterei Roman Est, DJ 207 A -Strada Plopilor-DN2. Proiectul a fost finanțat cu fonduri europene în valoare de 23.000.000,00 lei, iar lucrările de construcție vor începe în curând. Îi mulțumesc domnului ministru al Dezvoltării, Adrian Veştea, pentru sprijinul acordat şi mă bucur că dăm startul unor proiecte foarte importante pentru dezvoltarea zonei urbane din județul Neamț.
Partidul Naţional Liberal investeşte în comunitățile locale şi construieşte oportunități pentru modernizarea județului Neamț. Facem toate demersurile necesare pentru ca obiectivele cu care am pornit la drum să prindă contur, iar astăzi am făcut un pas important în această direcție!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.