Dental Alliance
November 30, 2022

George Lazăr președinte PNL Neamț: Astăzi m-am aflat în mijlocul credincioşilor creştin-catolici din comuna Sagna, pentru a celebra hramul Bisericii Romano-Catolice “Înălțarea Domnului”

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Invitația părintelui paroh Francisc Fărcăşel, mi-a adus nespusă bucurie şi am onorat-o cu întreg respectul față de un astfel de moment, de înaltă spiritualitate şi frumusețe.
Alături de mine a fost prezent domnul Vasilică Roca, viceprimar al comunei, dar şi sute de credincioşi romano-catolici, care au participat la slujba religioasă într-un număr impresionant.
💫 Ca întotdeauna, să mă aflu printre nemțeni în momentele importante pentru comunitatea acestora este o bucurie pentru mine şi un prilej de a-i cunoaşte pe aceştia şi de a le împărtăşi emoțiile, impresiile şi gândurile frumoase.
Indiferent de confesiunea religioasă, am regăsit în Sagna oameni buni, primitori, cu credință în Dumnezeu şi cu un cuvânt bun de oferit.
🙏 Felicit întreaga comunitate romano-catolică din comuna Sagna, sub binecuvântarea părintelui Francisc, pentru organizarea fără cusur şi primirea călduroasă pe care ne-au oferit-o.
Cum frumos spunea părintele Iustin Pârvu, “Credinţa este, până la urmă, puterea de a iubi.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.