Suplimente Alimentare Imunyze

George Lazăr președinte PNL Neamț: Astăzi, Premierul Nicolae Ionel Ciucă a stabilit noi măsuri de protejare a populației și economiei de efectele creșterii prețurilor la energie și gaze naturale

Acoperisul1

Condor Resort
Vor fi aplicate timp de un an pentru a garanta predictibilitatea și stabilitatea de care cetățenii și mediul de afaceri au nevoie.
Consumatorii casnici de electricitate din opt milioane de locuințe vor beneficia de sprijin pentru plata facturilor. Măsuri similare sunt destinate și consumatorilor de gaze naturale.
IMM-urile, instituțiile publice, spitalele, școlile, grădinițele, lăcașurile de cult, primăriile, universitățile, ONG-urile vor beneficia de scheme separate de sprijin atât pentru consumul de electricitate, cât și pentru cel de gaze naturale.
Totodată, ne-am asigurat că România are suficiente stocuri de gaze din depozite pentru gestionarea perioadei sezonului rece.
Avem în vedere și alte măsuri suplimentare a căror aplicare, de la 1 aprilie 2022, să ofere protecție populației și mediului de afaceri, care, timp de un an, vor avea o stabilitate a prețurilor. Când situația va reveni la normal, vom fi pregătiți cu o piață funcțională și investiții semnificative pentru a crește producția energetică a României.
Partidul Naţional Liberal este alături de oameni si identifică cele mai bune solutii pentru a depăsi actuala criză a utilitătilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.