Dental Alliance

June 20, 2024

George Lazăr, preşedinte PNL Neamț: Bun venit în echipa liberală, Remus Herda!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Mă bucur că domnul Remus Herda, şeful centrului de exploatare gaz al Delgaz Grid Neamț a ales să vină în echipa PNL Neamț, unde va face parte din Biroul Politic Județean.

Un om cu expertiză, cu multă ambiție şi viziune, care îşi doreşte să construiască, alături de liberali, oportunități reale de dezvoltare pentru județul Neamț, Remus Herda este un prieten al Partidului Național Liberal, care a rezonat întotdeauna cu valorile şi abordarea noastră politică.

Remus Herda: „Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru primirea călduroasă și deschidere, sunt foarte încântat întrucât am întâlnit oameni minunați, doresc succes liberalismului românesc și în special organizației PNL Neamț. Mulțumesc domnule președinte, George Lazăr și nu numai, pentru încredere, prietenie și sprijin!”

Experiența din mediul privat şi competențele dobândite sunt, cu siguranță, valoroase pentru echipa noastră, care menține o foarte bună colaborarea cu mediul de afaceri şi antreprenorii locali, motorul economic al județului.

Ca organizație politică, este foarte important să integrăm în echipa noastră membri valoroşi precum domnul Herda, care să contribuie la susținerea şi dezvoltarea politicilor liberale în județ.

Mă bucur că astfel de oameni, cunoscuți şi apreciați pentru munca lor la nivelul județului, cetățeni care vor să îşi aducă aportul pentru dezvoltarea locală, aleg să fie parte din PNL şi ne mândrim cu cea mai puternică şi numeroasă organizație politică din Neamț.

Acest lucru arată că Partidul Național Liberal livrează rezultate calitative, este format din oameni serioşi, responsabili şi bine pregătiți, iar anul electoral 2024 va fi marcat de victoria liberalilor, fără nicio îndoială!

Mult succes, Remus Herda, alături de colegii liberali! Sunt sigur că această colaborare va aduce rezultate frumoase, aşa cum se întâmplă când oamenii buni şi muncitori se adună şi luptă pentru acelaşi scop: un județ dezvoltat, condiții mai bune pentru nemțeni, politici publice pentru oameni!

#sepoateşiînNeamț

Preşedinte PNL Neamț, George Lazăr

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.