Dental Alliance
October 2, 2023

George Lazăr, Președinte PNL Neamț: “Ceahlăul cel falnic – Un Athos al României, o comoară a județului Neamț”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Ieri, în comuna Ceahlău, la poalele masivului montan cu același nume, a avut loc o sărbătoare deosebită, într-o zonă iubită și mândrită de locuitorii nemțeni. Această regiune, comparabilă cu muntele Athos al Greciei, impresionează prin frumusețea sa naturală excepțională și reprezintă una dintre cele mai frumoase destinații montane din întreaga țară.

Cu bucurie și entuziasm, localnicii, împreună cu familiile și prietenii lor, au sărbătorit ziua comunei Ceahlău, având alături doi dintre liderii comunității, domnul primar Dan Coroamă și domnul primar al orașului Piatra Neamț, Andrei Carabelea. Locul ales pentru această sărbătoare a fost Durău, un loc cu peisaje încântătoare și atmosferă aparte.

Zona Neamțului este una plină de frumuseți naturale ce merită să fie explorate și admirate. Întregul ținut al mânăstirilor este încărcat cu spiritualitate și tradiție, fiind locul unde natura și credința se împletesc armonios. Cheile Bicazului, muntele Ceahlău, pădurile bogate și apele cristaline sunt doar câteva dintre atracțiile ce au inspirat și fascinat scriitori celebri ai României, precum Creangă și Hogaș.

Îndemnul de a dezvolta această zonă minunată este ferm, iar investițiile acasă, în Neamț, par a fi o alegere înțeleaptă pentru a păstra și a promova frumusețea și tradițiile locului. Prin Munții Neamțului, așa cum Calistrat Hogaș a scris în cartea sa, căutăm liniște și pace sufletească, redescoperim o Românie frumoasă și plină de poveste.

Ceahlăul, cu inima deschisă și bucurie, își așteaptă vizitatorii, oferindu-le o experiență de neuitat. Toți locuitorii din această zonă binecuvântată sunt sărbătoriți cu căldură, iar invitația de a descoperi istoria, poveștile și credința care se împletesc cu natura și oamenii primitori și harnici este deschisă pentru toți cei dornici să exploreze acest colț de rai românesc.

Așadar, La mulți ani tuturor locuitorilor din această minunată regiune, unde Ceahlăul se înalță măreț și impresionant, iar natura și tradiția se îmbină într-un spectacol unic. Vă așteptăm cu drag în Neamț, la Ceahlău, pentru a trăi alături de noi o experiență autentică și de neuitat!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap