Dental Alliance
December 4, 2023

George Lazăr președinte PNL Neamț: Comuna Horia se află într-un trend ascendent al dezvoltării, pe care îl vom continua prin noi investiții de modernizare locală.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

90% din infrastructura rutieră din Horia a fost modernizată deja, avem drumuri sigure, noi şi îngrijite pentru toți cei care ajung în această zonă, aşa cum ne dorim pentru întregul județ Neamț.
🦺 Am venit la Horia alături de domnul ministru al Dezvoltării, Adrian Veştea şi împreună cu colegii mei, domnul senator Eugen Țapu Nazare, domnul deputat Tudor Polak şi domnii subprefecți Adrian Ciobanu şi Iulian Jugan, pentru a vedea rezultatele proiectului de asfaltare a drumurilor comunale, în valoare de 8,048, 814 lei, finalizat în proporție de 90%.
💯 Domnul primar al comunei, Ioan Cristian Baciu, dă un bun exemplu de administrație eficientă, cu rezultate pentru localnici, unde investițiile necesare comunitații se realizează la timp, cu seriozitate şi cu aplicabilitate.
Un alt proiect, aflat în derulare în comuna Horia, este înființarea sistemului de alimentare cu apă curentă în satul Cotu Vameş şi extinderea rețelei de canalizare apă uzată, în Cotu Vameş şi satul Horia. Proiectul valorează 13, 219, 769 lei şi este o investiție esențială pentru modernizarea comunităților locale.
✅ Administrația liberală înseamnă spirit întreprinzător, implicare şi responsabilitate.
Fiecare localitate trebuie gospodărită cu viziune, simț de răspundere şi perspectivă pentru viitor.
La Neamț, credem în dezvoltare şi muncim, de la primar până la ministru, la acest obiectiv.
Mă bucură să văd implicarea şi susținerea colegilor mei!
Se poate!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap