Dental Alliance
February 6, 2023

George Lazăr președinte PNL Neamț: Cu ocazia zilei naționale a României, le urez tuturor românilor să rămână uniți, puternici și încrezători într-un viitor mai bun și mai frumos

YRY Residence

Acoperisul1

Cu ocazia zilei naționale a României, le urez tuturor românilor să rămână uniți, puternici și încrezători într-un viitor mai bun și mai frumos.
Sărbătorim astăzi momentul istoric când, la 1 decembrie 1918, idealul românilor, un stat unitar, național și independent, se realiza prin unirea Transilvaniei cu România, prin decizia Marii Adunări Naționale de la Alba Iulia.
Astăzi, să ne amintim de mândria de a fi români, de curajul cu care am luptat, de-alungul istoriei, pentru a ne realiza idealurile, indiferent de obstacole și de curajul cu care am înfruntat fiecare greutate.
Să ne amintim astăzi de valorile românești, de tradiție și de frumusețea țării noastre care stă în oamenii buni, muncitori și onești.
România este puțin în fiecare dintre noi. Astăzi, cu atât mai mult, să simțim româneşte, în orice colț de lume ne-am afla, să păstrăm vii istoria, cultura şi valorile naționale şi să nu uităm că România de astăzi stă pe umerii unor generații care au crezut íntr-un stat liber şi unit, pe care noi să îl putem numi ACASĂ!
La mulți ani, români!
La mulți ani, România!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap